Rólunk

 

Küldetésünk és célunk
Egy kultúrát szeretnénk közvetíteni és terjeszteni Magyarországon a fejlesztési projektek kezelésében, előkészítésében és levezetésében.

 

Tapasztalataink szerint a megrendelő befektetők és a fejlesztő cégek teljesen máshogy látják a problémákat, másként gondolkodnak, eltérő az értékrendjük. Ezt a két gondolkodást összekapcsoló és harmonizáló csatornákat, eszközöket igyekszünk felsorakoztatni.

 

Keressük a legjobb gyakorlatokat a gyakran felmerülő problémákra, legyen az módszertan vagy technológia, amelyek összegyűjtésében Rád is számítunk. Legyél a ProjectO közösség tagja, nyilváníts véleményt, kérdezz és javasolj!

 

Akár megrendelő, akár projektgazda, vagy befektető vagy, azt szeretnénk, hogy legyen a következő projekted a Te sikertörténeted! Ebben szeretnénk segíteni, de legalább is hozzátenni.

 

Azonban nem fog szó esni például marketing stratégiák bemutatásáról, üzleti koncepciókról, valamint forrás kódok és algoritmusok leírásairól. Ezek szintén hasznos és érdekes témák, de nem tárgyai ennek az oldalnak.

 

 

Kik vagyunk?
A blog szerzői több mint 10 éves múltra tekintenek vissza a web és mobil fejlesztési területen, megismerkedve ezalatt, mind a megrendelői, mind a fejlesztői oldallal.

 

Szerkesztők és bloggerek:

Schwarz Vilmos (SV) ? svilmos@projecto.hu

Kromesch Sándor (KS) ? ksandor@projecto.hu

Pazinczár Péter (PP) ? ppeter@projecto.hu

 

Köszönetnyilvánítás

Köszönjük a cikket: Spiller László“Rambók alkonya az IT világában”

Comments are closed.